Jasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
PRIESKUM: Sex v aute mala vyše tretina ľudí
Zdielať na

PRIESKUM: Sex v aute mala vyše tretina ľudí

Každý tretí motorista už mal niekedy sex za volantom. Vplýva to z online prieskumu, ktorý uskutočnila poisťovňa Genertel na sociálnej sieti Facebook prostredníctvom hry Aké je tvoje šoférske IQ.

Pneumatiky v zime

Aj keď takmer všetci z nich sa mu venovali v odstavenom aute, našli sa aj takí, ktorí sa neunúvali auto zastaviť. Z nich takmer 15 % malo vďaka tomu dokonca nehodu.

Z prieskumu ďalej vyplýva, že až na niekoľkých všetci vedia, že v zime je zákonná povinnosť mať zimné pneumatiky. Len približne polovica však vie, čo presne hovorí legislatíva – sú povinné, ak je na vozovke súvislá vrstva snehu, ľad alebo námraza.

Aké doklady do zahraničia?

Mnoho vodičov zase nevie, aké doklady si netreba zabudnúť doma pri ceste autom do zahraničia a len niečo vyše 71 percent označilo správnu odpoveď - zelenú kartu. Tá je dokladom o povinnom zmluvnom poistení a kto ju v zahraničí nemá, zbytočne si môže spôsobiť problémy.

Hra prebieha od novembra 2011 a údaje boli exportované začiatkom februára. Respondenti odpovedali len na vybrané otázky a priemerný počet na jednu otázku bol cca 8200 respondentov.

Mali ste už niekedy sex v akejkoľvek podobe za volantom?
Nie, nikdy65,57%
Áno, v odstavenom aute29,12%
Áno, aj počas jazdy*4,53%
Áno, skončilo to nehodou0,78%

*Do tejto kategórie možno započítať aj odpovede "Áno, skončilo to nehodou."

Sexuálne radovánky v aute či na kapote obľubujú aj vodiči aj v zahraničí. Dôkazuje to aj video z jesene minulého roka, ktoré zachytáva policajta, ako sa v uniforme miluje na kapote auta s neznámou ženou.

Súvisiace články